Heksen og Muserne

Ritualer for Kvinder der Tør

Kurset

Tør hvad?

Se ind i de dybere og mørklagte sider af os selv. Med viljen til at møde dem med nysgerrighed og ømhed.

Frygt, sorg eller vrede. Glæde, lyst, og nydelse. Når vi opdager og giver os selv lov til at udtrykke undertrykte følelser kan vi opnå en stærkere kontakt med os selv og vores ressourcer.

Vi har stadig brug for ritualet. I det fortrolige rum, hvor vi kan slippe os selv fri er der masser af energi. Der sker noget smukt, når kvinder er alene sammen og åbner op for kraften indeni.

I vores ritual sætter enhver sin egen indre stemme først. Karin Grand guider gruppen gennem kreative og meditative øvelser, hvor vi bevæger og forvandler energien, der bremser eller blokerer. Vi rummer og udfolder os selv og giver plads til at andre kan gøre det samme.

Følelser og tanker skal gennem kroppen for at blive forvandlet. Når der bliver renset ud, får vi frigjort plads og ny inspiration og livskraft strømmer til.

Heksen behersker kroppen og naturens sprog. Muserne forbinder os med intuitionen og spiritualitetens verden.

Efter et ritual føler vi os forfriskede.

Vi vifter med fjerene, og mærker hvor skønne og komplette vi er. Selv når vi ikke lever op til vores egne skyhøje forvetninger.

Vi kalder naturligt det ind, som vi ønsker og har mest brug for. Stiller os frem og tager imod det, når det kommer lige til tiden.

Det er effekten af Karthasis. Jo mere du giver slip på, jo mere får du tilbage.

Hjertet river hele kroppen med. Mærk dig selv hjemme og forbundet, så du ikke er i tvivl om, hvad der er det rette for dig, når du går ud i verden.

På kurset får du tips til at etablere dine egne ritualer. Så du hver dag kan løsne op for de indre kampe og begynde at hele de sår, som vi alle har med os.

Kurset vil blive afholdt på dansk og kræver ingen særlige forkundskaber. Alle kulturer, etniciteter og seksuelle orienteringer er hjerteligt velkomne.

Digterne

Meningen er at gennemleve alt. Udlev dine spørgsmål nu.”

Rainer Maria Rilke

Jeg elsker denne overdrevne kvinde, der er større end andre kvinder”

Anaïs Nin

Ønsker du?

Redskaber

Gennem dans og vejrtrækning. Skriveøvelser og visualiseringer. Leg og rollespil. Drømme og minder dykker vi ned og befrier det stof, der ikke længere tjener os.

Sammenhold

At blive set, hørt og støttet i et fortroligt rum styrker. At føle sig givende og taget imod. Fri fra præstation i dynamisk væren. Højt til loftet og med fødderne på jorden.

Frihed

Kom med intentionen om at dele en rejse, hvor alle tager et spring og holder hinandens proces med taknemmelighed og respekt. Nuet, fortiden og fremtiden er lige vigtige.

Din guide

Karin Grand har skabt innovative kurser for både individuel og kollektiv talentudvikling af unge filmskabere. Hun har undervist i Danmark, Italien, Japan og Kina. På filmskoler, Universiteter og i offentlige virksomheder.

Sideløbende har hun de sidste 15 år dedikeret sig til spirituelle og terapeutiske processer. Studier og kurser i Tantra, TAO, Qi Gong, Yoga, drømmeanalyse og Shiatsu har været en del af rejsen.

Gennem kunstneriske processer med film, moderne dans og i mødet med utallige kunstnere og udtryksformer har hun fundet sin egen metode til at nære og udvide kontakten med det magiske, der giver livet saft og kraft.

Endelig er naturen den helt store lærer i hendes liv. Her finder heksen jordforbindelse og musen sin poesi.

Tilmeld dig

Kontakt

karin.grand@italien-kunst.dk
+45 27 11 32 50

karingrand.com