Hekse og Gudinder

Heldags Workshop m/Karin Grand

Søndag d. 10. April kl. 10-16

Hvordan åbner vi indad?

Mærker de ukendte sider af os selv. For at møde dem med nysgerrighed og ømhed.

Frygt, sorg eller vrede. Glæde, lyst, og nydelse. Ofte er det faktisk vores eget lys, vi er mest bange for. Når vi opdager og giver os selv lov til at udtrykke undertrykte følelser kan vi opnå en stærkere kontakt med os selv og vores ressourcer.

Vi har stadig brug for ritualet. I det fortrolige rum, hvor vi kan slippe os selv fri er der masser af energi. Der sker noget smukt, når kvinder er alene sammen og åbner op for kraften indeni.

I denne workshop sætter enhver sin egen indre stemme først. Karin Grand guider gruppen gennem kreative og meditative øvelser, hvor vi bevæger og forvandler energien, der bremser eller blokerer. Vi rummer og udfolder os selv og giver plads til at andre kan gøre det samme.

Følelser og tanker skal gennem kroppen for at blive forvandlet. Når der bliver renset ud, får vi frigjort plads og ny inspiration og livskraft strømmer til.

Heksen forstår kroppen og naturens sprog. Gudinderne forbinder os med intuitionen og spiritualitetens verden.

Efter et ritual føler vi os forfriskede.

Vi kalder naturligt det ind, som vi ønsker og har mest brug for. Stiller os frem og tager imod det, når det kommer lige til tiden.

Jo mere du giver slip på, jo mere får du tilbage. Det er effekten af katarsis. Hjertet river hele kroppen med. Du mærker dig selv hjemme og forbundet, så du ikke er i tvivl om, hvad der er det rette for dig, når du går ud i verden.

Kurset vil blive afholdt på dansk og kræver ingen særlige forkundskaber. Workshoppen er kun for kvinder. Alle kulturer, etniciteter og seksuelle orienteringer er hjerteligt velkomne.

Det sker:

i Stub 4 på Brobjergskolen

Valdemarsgade 1G, 1. sal th

8000 Århus C

Pris 1.500 kr.

Inklusive brunch buffet kl. 12-13 på Spiselauget / Godsbanen.

Drikkevarer tilkøbes individuelt.

Studerende?

Send pdf med billede af dit studiekort til contact@karingrand.com og få 250 kr. i rabat

Digterne

Meningen er at gennemleve alt. Udlev dine spørgsmål nu.”

Rainer Maria Rilke

Jeg elsker denne overdrevne kvinde…”

Anaïs Nin

Ønsker du?

Redskaber

Gennem dans og vejrtrækning. Skriveøvelser og visualiseringer. Leger, drømmer og dykker vi ned for at befrie det stof, der ikke længere tjener os.

Sammenhold

At blive set, hørt og støttet i et fortroligt rum styrker. At føle sig givende og taget imod. Fri fra præstation i dynamisk væren. Højt til loftet og med fødderne på jorden.

Frihed

Kom med intentionen om at dele en rejse, hvor alle tager et spring og holder hinandens proces med taknemmelighed og respekt. Nuet, fortiden og fremtiden er lige vigtige.

Din guide

Jeg elsker at inspirere andre til at opleve den skønhed, som vi alle bærer indeni. Især når vi er skabende. Jeg er oprindelig uddannet Cand.mag i filmvidenskab og var i flere år dedikeret til talentudviklingen af unge filmskabere og historiefortællere. Jeg har undervist i internationale miljøer, både i Danmark, Japan, Kina og Italien, hvor jeg boede fra 2015-2020. Det var gennem mit arbejde med de unge, jeg opdagede, hvor berigende det er at støtte et andet menneske i at finde sin stemme og passion i livet.

Gennem egne kunstneriske processer med film, poesi, musik og samtidsdans samt i mødet med utallige kunstnere og udtryksformer, har jeg udviklet min egen nænsomme metode til at kontakte den mystik, der giver livet saft og kraft.

Siden en livsomvæltende nærdødsoplevelse for 20 år siden har jeg fordybet mig i spirituelle og terapeutiske processer. Studier og kurser i Tantra, TAO, Qi Gong, Yoga, drømmeanalyse og Shiatsu har været en del af rejsen.

Naturen er den helt store lærer i mit liv. Kærligheden kender ingen grænser. Den vil kun ekspandere og formere sig. Det er den energi, der guider mig.

Tilmeld dig

Via betaling til:

Reg nr. 2316

Konto nr. 4393543421

Pris 1.500 kr. inkl. frokost

Senest 5. april 2022

Kontakt

KARIN GRAND STUDIO

Valdemarsgade 1G, 2. sal

8000 Århus C

contact@karingrand.com